Resurse

INTREBARI FRECVENTE

Aplicatia Latitude App nu necesita instalare ci functioneaza cu acces online cu user si parola definite pentru fiecare utilizator.

La solicitarea clientilor putem acomoda aplicatia pentru a functiona si offline cu instalare in mediul de lucru al clientului.

Pentru crearea unui cont in platforma va rugam sa urmariti tutorialul privind crearea unui cont. Vezi tutorial.

Abonamentele Latitude App se pot achiztiona direct din platforma dupa crearea unui cont.

Functionalitatile platformei pot fi testate gratuit pentru o perioada nelimitata, in conformitate cu prevederile din Termeni si Conditii, doar dupa crearea unui cont in platforma.

In perioada de testare exporturile din aplicatie vor fi limitate, avand scopul doar de testare. Spre exemplu, daca in perioada de testare exportati un xml din platforma, acesta nu va fi complet ci va contine doar prima parte a fisierului pentru a intelege cum fuctioneaza aplicatia.

Functionalitatea XML a aplicatiei permite procesarea tuturor tipurilor de declaratii care au la baza o schem XSD publicata de autoritati.

Pentru a putea procesa orice tip de declaratie este necesar mai intai sa incarcati schema xsd a declaratiei resepctive fie din libraria de scheme disponibila in platforma fie puteti incarca o schema proprie daca platforma nu are in librarie schema cautata.