NOI SUNTEM LATITUDE APPLICATION

CINE SUNTEM

Prin Latitude App dorim sa oferim o solutie societatilor care cauta o modalitate de a aduce era digitala in prcesele de zi cu zi din departamentele financiare.

Desi analiza financiara si procesele de planificare sunt in plin proces de automatizare, multe societati sunt inca departe de automatizarea proceselor pe partea de contabilitate si pregatirea declaratiilor fiscale.

In special in contextul digitalizarilor prevazute la nivelul autoritatilor fiscale din majoritatea tarilor, se impune ca societatile sa tina pasul cu aceasta tendinta.

Multe societati se confrunta cu provocari in gestionarea volumului si complexitatii datelor pe care le genereaza, in special cu cererea tot mai mare de informatii in timp real din partea autoritatilor fiscale.

In acest context, aducem mai aproape de departamentele financiare tehnologii si instrumente de ultima ora pentru a putea genera orice declaratie raportabila sub forma de XML si a putea citi si interpreta intr-un mod cat mai eficient datele raportate in astfel de declaratii.

Cu solutiile noastre de procesare a datelor, puteti obtine informatii valoroase despre operatiunile dvs. de afaceri, puteti imbunatati procesul decizional si puteti imbunatati performanta generala.